Melleruds Båtklubb

"Sunnanå hamn, en självklar mötesplats vid Vänern." .... 58° 42,4 N 12° 30,6 E - Sjökort 135NW

Klubbholmen

Välkommen till MBK's Klubbholme!

Latitud: 58°43'24.24"N

Longitud: 12°30'31.56"O

Välkommna till MBK's Klubbholme. Hit är alla välkommna, både medlemmar i MBK och andra. Vi hälsar speciellt båtar från gästande klubbar varmt välkommna. Här gäller, Lämna som du fann det, HELST finare. Det finns Landström i båda hamnarna. För ickemedlemmar är avgiften 40kr/dygn. För medlemmar 20 kr/dygn för ström. Använder man inte landström är ändå ett frivilligt bidrag till vår verksamhet välkommet i vår bössa så vi kan fortsätta underhålla och utveckla vår verksamhet på ön. Alla är välkommna hit med sin båt så länge plats finns. Det finns ingen möjlighet att boka / "hålla" platser men är det ledigt är det bara att lägga till. Vi är hjälpsamma båtägare och gör plats i den mån det finns. På ön finns en klubbstuga med enklare kök och sällskapsrum, grillplatser, mulltoa och övernattningsmöjligheter. Denna får utnyttjas av betalande medlemmar. När ni brukar stugan är det väldigt viktigt att Du städar efter dej. Om du kommer utifrån finns en enklare beskrivining i vänsterspalten hur du tar dej hit märkt Inomskärsleden. OBS segling i leden sker på egen risk.

klubbstugan från sjön.

/dsc_0022.jpg

Uterum

Friggebod med sovplatser.

öppen spis i stugan

.

Utsikt från altanen.

Stig ner mot intre hamnen.

Ungdomssektionen i MBK anordnade en Fisketävling på Klubbholmen 27 aug

Ungdomar

1:a pris Tim Nicklasson- fångstvikt 0,378 kg

2:a pris Elin Nicklasson- fångstvikt 0,302 kg